За нас

Какво представлява BGSTUFF.NET?

BGSTUFF.NET е уникална по рода си платформа, която предоставя експертни ревюта на редица продукти. При нас ще откриете безпристрастни оценки на продукти за бита, ежедневието, хобита и развлечение, професионални продукти и много други.

Ние от BGSTUFF.NET разполагаме с повече от 20 години опит в тестването на различни технологични продукти. Нашият основател инж. Георги Иванов разполага е огромна експертиза в областта на технологичния сектор и това е причината да създаде този портал за оценки и ревюта BGSTUFF.NET през вече далечната 2006 година.

Защо е създаден BGSTUFF.NET?

Платформата беше създадена с една единствена цел – да помага на потребителите при търсене на ревюта, мнения и оценки за дадени продукти. Ние знаем колкото много информация има в интернет, но по наша оценка над 90% от нея е силно нерелевантна и не помага истински на потребителите при избор на стоки.

Каква е историята на BGSTUFF.NET?

Историята започна, когато на нашият основател инж. Георги Иванов му се наложи да търси специфична кухненска техника, за която той нямаше знания и опит. Тогава той реши да намери информация в интернет и остана силно неудовлетворен от резултатите. Имаше редица сайтовете, които бяха писали на теми „най-добрите ….“, „топ 5 или топ 10 …“, но в тях имаше само базова информация за продуктите, която я предоставят съответните производители и лисваха реални тестове и ревюта. Именно поради тази причина инж. Георги Иванов реши да създаде BGSTUFF.NET, където да прави реални оценки на база реален опит и знания на продукти и да ги предоставя на хората търсещи подобна информация. По този начин да помага реално със своят опит и знания в технологичната сфера.

Защо да се доверим на BGSTUFF.NET?

Всички наши ревюта са напълно обективни и безпристрастни. Ние не робуваме на отделни брандове и/или марки и нямаме договорни рекламни отношения с тях. Именно поради тази причина можем да бъде 100% обективни и открити в нашите ревюта. Също така за разлика от нашите конкуренти, които просто описват някакви общи спецификации на продуктите, ние от BGSTUFF.NET ги тестваме един по един и на база реален опит даваме нашите препоръки. Отделно експертите, които работят в BGSTUFF.NET има над 20 годишен опит с всякакъв вид техника от смартфони, телевизори до печки, перални и други.

Каква е мисията на BGSTUFF.NET?

Ние знаем колко е трудно да откриете продукти с най-добро съотношение качество / цена и поради тази причина сме тук, за да ви помогнем във вашия избор.

Нашата мисия е да направим пазаруването онлайн много по-лесно, като предоставяме експертни ревюта, оценки и мнения за редица продукти. По този начин чрез нашите задълбочени тестове и анализи да предоставяме обективна информация на всички наши потребителите и те да могат да вземат осъзнати и информирани решения за търсените от тях продукти.

Всички продукти, за които пишем са предварително тествани от нашите експерти, нещо което смело може да заявим, че липсва във всички други наши конкуренти в българското интернет пристрастно.