BGSTUFF.NET » Кухня » Тостери за хляб

10 най-добри тостери за хляб мнения, ревюта и оценки 2024

Добрите тостери за хляб трябва да се справят отлично с основната си задача, а именно да препичат хляба правилно всеки път. Когато търсите подходящия тостер, помислете колко голяма е кухнята ви и колко души ще използват препечен хляб от тостера. Тостер с две филии хляб е най-целесъобразен за домове с ограничено място и за самостоятелни хора. Но тостер с четири филии хляб може да улесни сутрините на по-големи семейства с деца. Експертите от BGSTUFF.NET знаят, че е непосилно да тествате всички тостери на пазара и поради тази причина ние го направихте за вас. Можете да видите най-борите тостери за хляб на база нашите тестове и опит с десетки марки и модели.

Топ 3 тостери за хляб

1. Тостер BOSCH TAT6A513

Тостер BOSCH TAT6A513

Тостер BOSCH TAT6A513

С BOSCH TAT6A513 тостерът ще превърне вашето ежедневна сутришна рутина в истинско удоволствие. Този изключителен тостер е създаден с оглед на вашите нужди и предлага изящни функции, които ще ви направят хляба топъл и хрупкав с минимални усилия от ваша страна.

Мощността на уреда е 800W, което е напълно достатъчно за тостер. Разполага с 2 слота за 2 филии хляб. Също така разполага с отделен стоп бутон за ваше улеснение, ако желаете да го спрете предсрочно. Почистването е лесно с помощта на тавичка за трохи, която лесно се изважда и почиства.

2. Тостер PHILIPS HD2692/90

Тостер PHILIPS HD2692/90

Тостер PHILIPS HD2692/90

С тостера PHILIPS HD2692/90 получавате перфектни тостове с минимум усилия. Този интелигентен и стилен тостер съчетава удобство и висока производителност чрез неговите 950W захранване, предоставяйки ви изключително изживяване при приготвянето на тостове.

3. Тостер SMEG TSF01GOEU

Тостер SMEG TSF01GOEU

Тостер SMEG TSF01GOEU

С тостера SMEG TSF01GOEU вие не само получавате перфектно изпечени тостове, но и емблематичен ретро дизайн, който ще добави шик и стил към вашия кухненски интериор. Този тостер е съчетание от функционалност и елегантност, създаден със страст към детайлите. Разполага с мощност от 950W, 6 нива нива на препичане, 2 отделения за филии, тавичка за трохи и крачета. Това е тостер от висок клас от предлаган от премиум бранд като Smeg.

Избирайки добър и надежден тостер освен, че вероятността да прегорите тоста е по-малка, много модели разполагат с функции като препичане на багет, размразяване и затопляне.

Въпреки че на пръв поглед задачата е много лесна удивително е колко много хора не могат да накарат хляба си да се запече равномерно и с еднакъв (или поне сходен) цвят от всяка страна. Взехме това предвид, когато изпробвахме различни видове и събрахме най-добрите от тях.

Изпробвахме тостери за хляб от най-евтините от нисък клас до най-скъпите от висок клас. Използвахме филийки бял и пълнозърнест хляб, нарязани и купени в магазина, високи XL филийки, специализиран хляб за тостери, плодов хляб, нарязани багети и франзели и домашно приготвен хляб в хлебопекарна. Проверихме и всички допълнителни функции и настройки.

Като взехме предвид различните видове хляб, които използвахме (по-старият хляб има склонност да се препича по-бързо), и като направихме много препичане, затопляне и ядене, избрахме десетте най-добри модела тостери с две филийки, тостери с четири филийки и дори интелигентни тостери.

За да намерим най-добрите тостери на пазара, разгледахме десетки видове и обърнахме внимание на важни характеристики като размер и тегло, безопасност, лекота на използване, добър външен вид и скорост на препичане. Противно на това, което може би сте чували, настройките на тостера не са свързани с броя на минутите, необходими за препичане на хляба.

Моля, регистрирайте се, за да видите останалите ни предложения за най-добрите тостери за хляб.

Информация за автора

Други продукти от категория кухня

  • 10 най-добри хлебопекарни мнения, ревюта и оценки 2024
    10 най-добри хлебопекарни мнения, ревюта и оценки 2024
  • 10 най-добри тостери за хляб мнения, ревюта и оценки 2024
    10 най-добри тостери за хляб мнения, ревюта и оценки 2024
  • 10 най-добри мелници за хранителни отпадъци мнения, ревюта и оценки 2024
    10 най-добри мелници за хранителни отпадъци мнения, ревюта и оценки 2024